Lunch
– Vega
– Vegan
Om te starten
-
Half of Heel Breekbrood
Aioli | Boter | Olijfolie4 | 6 -
Mini Kroketjes
4 Stuks | Truffel met Truffelcrème | Gamba met Dillecrème7 -
Olijven
Zoet of Pittig4
Soepen
-
Pompoensoep
Geroosterde Pompoenpitten | Kruidenolie8 -
Wildbouillon
Truffelroom | Soepgroenten8 -
Bospaddenstoelen
Seizoen Paddenstoelen | Bosui8 -
Vissoep
Garnalen | Scampi | Merluza9
Flammkuchen
-
Pulled Pork
Pulled Pork | Rode Ui | Barbecuesaus17 -
Wildzwijn
Zuurkool | Wildzwijn | Veenbessen18 -
Gerookte Zalm
Gerookte Zalm | Rode Ui | Mosterd Dillecrème16 -
Geitenkaas
Geitenkaas | Noten | Aceto Balsamico Siroop18
Salades
-
Salade Carpaccio
Parmezaanse Kaas | Aceto Balsamico Siroop | Pijnboompitten18,5 -
Salade Gerookte Vis
Gerookte Zalm | Gerookte Heilbot | Garnaal | Mosterdcrème21,5 -
Caesar Salade
Ei | Parmezaanse Kaas | Kipfilet | Cherrytomaatjes | Caeserdressing16 -
Salade Courgette
Gegrilde Courgette | Granaatappel | Vegan Feta | Aceto Balsamico Siroop16
Lunchgerechten
-
Broodje Carpaccio
Focaccia Wit of Bruin | Pesto | Parmezaanse Kaas | Rucola | Pijnboompitten15 -
Panini Pulled Pork
Rode Ui | Barbecuesaus14 -
Broodje Geitenkaas
Wit of Bruin brood Vloerbrood | Honing | Vijgencompote | Walnoot | Rucola16 -
Broodje Tonijnsalade
Focaccia Wit of Bruin | Bosui | Taugé | Paprika15 -
12 Uurtje
Wit of Bruin Vloerbrood | Tomatensoep | Kroket | Spiegelei14 -
Uitsmijter
Wit of Bruin Vloerbrood | Ham | Kaas | Spiegelei11 -
Rundvlees- of Vegankrokketten
Wit of Bruin Vloerbrood | Mosterd | Mayonaise11
Voorgerechten
– Vega
– Vegan
Om te starten
-
Half of Heel Breekbrood
Aioli | Boter | Olijfolie4 | 6 -
Mini Kroketjes
4 Stuks | Truffel met Truffelcrème | Gamba met Dillecrème7 -
Olijven
Zoet of Pittig4
Soepen
-
Pompoensoep
Geroosterde Pompoenpitten | Kruidenolie8 -
Wildbouillon
Truffelroom | Soepgroenten8 -
Bospaddenstoelen
Seizoen Paddenstoelen | Bosui8 -
Vissoep
Garnalen | Scampi | Merluza9
Voorgerechten
-
Zalm
Gerookte Zalm van Landgoed Doornik | Gekonfijte Zalm | Saffraan Crème | Pijnboompitten15 -
Terrine van Heilbot en forel
Mosterdcrème | Brioche16 -
Rilette van Eend
Brioche | Sinaasappelchutney | Loempia van Eend16 -
Carpaccio
Pesto | Zongedroogde Tomaten | Parmezaanse Kaas | Pijnboompitten14 -
Wildzwijn Coppa
Vijgen | Frambozen | Aceto Balsamico Siroop16 -
Carpaccio Gegrilde Courgette
Granaatappel | Vegan Feta | Aceto Balsamico Siroop | Pijnboompitten13 -
Vegan Tartaar
Rode Biet | Schuim van Rode biet | Pistachenoten13
Hoofdgerechten
– Vega
– Vegan
-
Eendenborst
Jus van Grand Marnier | Seizoensgroenten25 -
Ossenhaasspies
Truffelsaus | Seizoensgroenten29 -
Wildzwijn
Cognac-roomsaus | Wild Garnituur24 -
Zalmfilet
Paksoi | Zeekraal | Ponzu Saus26
-
Kabeljauw
Kruidenkorst | Aardappelpuree | Zeekraal24 -
Spanakopita
Tzatziki | Griekse Koolsalade | Spinazie | Feta21 -
Paddenstoelenrisotto
Geroosterde Pompoen | Vegan Feta21
Wild Menu 39,-
-
Wildbouillon
Truffelroom | Soepgroenten39 -
Of
-
Rilette van Eend
Brioche | Sinaasappelchutney | Loempia van Eend+ 3 -
*
-
Wildzwijn
Cognac-roomsaus | Wild Garnituur -
Of
-
Kabeljauw
Kruidenkorst | Aardappelpuree | Zeekraal -
*
-
Appelcrumble
Vanille-ijs | Karamelsaus
Sides
-
Verse Friet
Mayonaise5 -
Roseval Aardappelen
Uit de Oven6 -
Traybake
Groenten | Aardappelen | Vegan Feta6 -
Salade
Caeser Dressing | Parmezaanse Kaas5
BØFF Specials
-
Hert
Pedro Ximenez Saus | Wild Garnituur32 -
Rogvleugel
Geklaarde Boter | Seizoensgroenten31 -
Australian Grain Fed Entrecôte
300 Gram | Pepersaus42
Desserts
– Vega
– Vegan
-
Appelcrumble
Vanille-ijs | Karamelsaus7 -
Crème Brûlée
Witte Chocolade | Liqueur 43 | Mandarijnenmousse7
-
Pure Chocolade Ganache
Rood Fruit | Hangop | Bramenijs8 -
Red Velvet Brownie
Witte Chocolade IJs | Noten | Karamelsaus8