Lunch


Om te starten
-
Half of Heel Breekbrood
Aioli | Boter | Olijfolie4 | 6 -
Mini Kroketjes
4 Stuks | Truffel met Truffelcrème | Gamba met Dillecrème8 -
Olijven
Zoet of Pittig4
Soepen
-
Pompoensoep
Geroosterde Pompoenpitten | Kokosroom7 -
Bospaddenstoelensoep
Seizoen Paddenstoelen | Bosui7 -
Vissoep
Garnalen | Scampi | Merluza10 -
Aardappel - Knolselderijsoep
Bosui | Spek7
Flammkuchen
-
Vlees
Merquez Worstjes | Chorizo | Bosui17 -
Vis
Gerookte Zalm | Rode Ui | Mosterd Dille Dressing16 -
Vegetarisch
Tomaat | Mozzarella | Pesto15
Salades
-
Asian Carpaccio
Parmezaanse Kaas | Pijnboompitten | Krokante Uitjes | Soya Mayonaise18,5 -
Niçoise
Tonijn | Romaine Sla | Haricots Verts | Parmezaanse Kaas | Olijven21,5 -
Caesar Salade
Ei | Parmezaanse Kaas | Kipfilet | Caeser Dressing16 -
Gegratineerde Geitenkaas
Frambozen | Honing16
Brood
-
Asian Carpaccio
Parmezaanse Kaas | Pijnboompitten | Krokante Uitjes | Soya Mayonaise14 -
Caprese
Mozzarella | Tomaat | Pesto14 -
Gerookte Zalm
Yuzu | Komkommer | Radijs15 -
12 Uurtje
Wit of Bruin Brood | Tomatensoep | Kroket | Spiegelei14 -
Uitsmijter
Wit of Bruin Brood | Ham | Kaas | Spiegelei11 -
Panini Pulled Chicken
BBQ Saus | Rode Ui | Cheddar13 -
Rundvleeskroketten
Wit of Bruin Brood | Mosterd11 -
Vegan Krokketten
Wit of Bruin Brood | Mosterd11


Voorgerechten


Om te starten
-
Half of Heel Breekbrood
Aioli | Boter | Olijfolie4 | 6 -
Mini Kroketjes
4 stuks | Gamba & Truffel7 -
Olijven
Zoet of Pittig5
Soepen
-
Pompoensoep
Pompoen pitten | Kokosroom7 -
Bospaddenstoelensoep
Seizoens Paddenstoelen | Bosui7 -
Vissoep
Garnalen | Scampi | Merluza10 -
Aardappel - Knolselderijsoep
Bosui | Spek7
Voorgerechten
-
Zalm Tartaar
Zalm van Landgoed Doornik | Crostini | Crème Fraîche | Rivierkreeft | Kruidenolie14 -
Camembert uit de Oven
Stokbrood | Paprika | Komkommer | Wortel13 -
Asian Carpaccio
Parmezaanse Kaas | Pijnboompitten | Krokante Uitjes | Soya Mayonaise14 -
Vegetarisch Trio
Pompoen | Paddenstoel | Pompoensoep | Oesterzwam | Foccaccia14 -
Beef Tataki
Wakame | Krokante Uitjes | Sesam14 -
Vitello Tonnato
Kalfsmuis | Tonijn Schuim | Kapperappel | Gel van Rode Ui14

Hoofdgerechten


-
Kogelbiefstuk
Gratin | Seizoensgroente | Pepersaus24 -
Zalmfilet
Zeekraal | Ponzusaus24 -
Rundersucade
Puree | Rode Kool24 -
Tonijn
Noodles | Edamame | Sugarsnaps | Hoisin30 -
Kip Saté
Atjar | Kroepoek | Friet | Satésaus24
-
Tournedos
Seizoensgroente | Rozemarijn Jus30 -
Paddenstoelen Risotto
Geroosterde Pompoen | Shiitake | Vegan Feta19 -
Roodbaars
Kruiden Couscous | Kruiden Beurre Blanc26 -
Entrecôte Grain Fed
Seizoensgroente | Puree | Rode Wijn Jus42
BØFF Menu 32,50
-
Soepen
Keuze uit twee wisselende soepen van de dag -
*
-
Kogelbiefstuk
Gratin | Seizoensgroente | Pepersaus -
of
-
Zalmfilet
Ponzusaus | Zeekraal -
of
-
Rundersukade
Aardappelpuree | Rode Kool -
of
-
Kip Saté
Atjar | Kroepoek | Friet | Satésaus -
of
-
Paddenstoelen Risotto
Geroosterde Pompoen | Shiitake | Vegan Feta -
*
-
Desserts
Keuze uit twee heerlijke nagerechten of een lekker kopje koffie of thee


Sides
-
Verse Friet
Mayonnaise5 -
Kriel Aardappelen
Geklaarde Boter | Peterselie5 -
Traybake
Mix van Diverse Groenten | Aardappelen | Feta6 -
Salade
Gemengde Salade | Parmezaanse kaas | Ceasar Dressing5
Desserts


-
Witte Chocolade Blondie
Witte Chocolade IJs | Framboos10 -
Kaneel Panna cotta
Appelcompote | Granola Crumble | Karamelsaus9
-
Parfait van Peer
Schuim van Vanilleyoghurt | Compote van Peer en Rozijn9 -
Crème Brûlée van Hazelnoot
Chocolademousse | Gesuikerde Noten | Vanille IJs10